zaterdag 6 augustus 2016

Kaarten gemaakt van ijsblokjesgeverfde lappen.

Eerst even van de gelegenheid gebruik maken om mijn excuses aan te bieden voor het vorige blog: Gradatieverven. Ik weet dat er iets mis gegaan is maar krijg het niet hersteld. Nu ga ik het weer eens opnieuw proberen.

Omdat ik momenteel vastgelopen ben met het project waar ik mee bezig ben, moet ik even iets anders. Ik ben in navolging van Hannie maar eens wat kaarten gaan maken. Leuk om te doen en het zijn tevens goede compositieoefeningen.

Ik ben n.a.v. het blog van Nienke  http://verfvirus.blogspot.nl/  ook maar eens wat gaan vouwen en verven met ijsblokjes. Omdat ik veel te veel verf gebruikt heb, zitten er  veel donkere plekken in de lappen en zijn daarom niet bijzonder mooi geworden. Ze voldoen wel heel goed om er stukken van te knippen en die voor kaarten te gebruiken. Ik heb de lapjes eerst doorgestikt en daarna wat lutradur, organza en/of tule toegevoegd. Tenslotte heb ik de kleine quiltjes op kaarten van Action geplakt.
11 opmerkingen:

 1. zijn heel mooi geworden, valt reuze mee na jou sombere berichten dat het veel te donker zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe dan ook, het zijn fraaie kaarten geworden! Mijn ervaring is, dat alle experimenten bruikbaar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn bijzonder mooi geworden. Mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaarten Gusta en weer echt in jouw stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Net wat Hannie zegt, alles is bruikbaar. Je haalt gewoon de "goede"stukken er uit....Ooit las ik een gezegde van een balletlerares, wanneer iemand gevallen was: "
  "altijd wat van maken meisje...."!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, weer een verhaaltje op je blog en een super resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. It is very interesting. I love all the things you share and see your beautiful creation. Thank you for sharing with everyone.
  เที่ยวภาคใต้

  BeantwoordenVerwijderen